Блогът на Студио Кипо

SEO конференция 2015 с лектор Тео

от Николай Маринов на 23.4.2015г. 0 коментара

За втора поредна година, нашият колега Теодор Захариев отново ще вземе участие като лектор в SEO конференция 2015.

още »

Студио Кипо в Wickeble.com

от Теодор Захариев на 22.5.2013г. 0 коментара

Ето какво пишат за нас от Wickble.com:

Студио Кипо успешно SEO оптимизира десетки сайтове в Топ 10 на Google.bg. За оптимизация за търсачки експертите на фирмата прилагат само позволени техники и спазват правилата на Google за да доставят едни от най-квалифицираните SEO услуги в България.

още »

Стажантска програма 2013

от Николай Маринов на 26.4.2013г. -1 коментара

Като част от Българската уеб асоциация тази година имаме възможност да помогнем на двама от вас в развитието им като специалисти.

още »

"Как да печелим повече от своя уебсайт" с лектор от Google AdSense

от Теодор Захариев на 23.1.2013г. -2 коментара

След изключително интересния семинар Новите SEO правила, Interactive Seminars организира първия си семинар за 2013-та година. "Как да печелим повече от своя уебсайт" е семинар подходящ за онлайн маркетинг мениджъри, предприемачи, блогари и всички администратори и собственици на уеб сайтове.

още »

Благо Даря, новата визия на НЦТХ

от Николай Маринов на 17.12.2012г. 0 коментара

Вече повече от една година работим с НЦТХ по тяхното онлайн присъствие. Харесва ни ентусиазмът, с който хората работят там и това много ни зарежда. Харесва ни и кръводарителската кауза, а това, че безвъзмездното кръводаряване не е толкова популярно в България, ни мотивира да участваме все по-активно.

още »

SEO оптимизация със социални мрежи и букмарк сайтове

от Теодор Захариев на 10.12.2012г. -10 коментара

Както вече всички знаем „съдържанието е кралят“, ако „кралят“ е наследник то той застава на престола разчитайки на „авторитета“ на своя прародител. „Новият крал“ без потекло се избира от „народа“.

Ако вашият уеб сайт няма нужният авторитет и популярност, направете своето съдържание крал с помощта на социалните мрежи. Когато създавате публикация, страница от сайта си или каквато и да е активност, я споделяйте със заобикалящия ви свят. Хората ще оценят труда Ви.

още »