Благо Даря, новата визия на НЦТХ

Вече повече от една година работим с НЦТХ по тяхното онлайн присъствие. Харесва ни ентусиазмът, с който хората работят там и това много ни зарежда. Харесва ни и кръводарителската кауза, а това, че безвъзмездното кръводаряване не е толкова популярно в България, ни мотивира да участваме все по-активно.


Това лято, заедно с колегите от Ideas Lab, решихме да предложим на НЦТХ измисляне на нова идея за популяризиране на капманиите им и изчистване на визуалната им комуникация. След известно „брейнстормване” всички се обединихме около идеята, която няма как да пропуснете в повечето национални ТВ и онлайн медии в момента.

Благодарение на Ники Кънчев, режисьора Георги Марков и най-вече на упоритостта на творческия директор на Ideas Lab Георги Иванов, НЦТХ получиха безвъзмездно и видеоклип.

Начало на новата визия поставихме заедно със Сити Център София, които предоставиха приятно помещение за кръводаряване и организираха ПР на събитието.

Днес е последният ден от акцията в Сити Център София, но през следващата година помещението там ще се използва няколко пъти, отново с тази цел. Иначе всеки може да дари кръв в центровете по трансфузионна хематология в страната.

Повече информация на ncth.bg

публикувано на 17.12.2012г. в категория кампании

Автор

Николай Маринов Николай Маринов
Студио Кипо

Коментари (0)

добави коментар

* име:

* e-mail: (не се публикува)

* коментар:

Остават символа