Награда на Computer Space

На 27.10.2011 (четвъртък) се състоя официалната церемония по награждаването на победителите в 23-то издание на международния форум за компютърни изкуства Компютърно пространство 2011. Наградите връчиха представители на Министерство на отбраната, Министерство на културата, медийните партньори на събитието (БНТ и списание .net), директор на Унгарски културен институт и др.


Ние участвахме с проекта psihiatri.bg, който бе номиниран и спечели втора награда в категория Уеб дизайн: Общество и институции, като първа награда в категорията нямаше.

Компютърно пространство 2011

Проектът на Сдружение "Общество Адаптация" се осъществява с подкрепата на Астра Зенека България и е доста мащабен, вече с над 160 регистрирани психиатри. На практика единственото място в интернет, където можеш да получиш достоверна информация за всички психиатри в България. Сайтът предстои да се развива и в него ще се публикува полезна информация, свързана с психиатричните заболявания.

Ние се гордеем с този проект, тъй като той ще помогне на много хора.

Благодарим на журито на Компютърно пространство, че оцени нашия труд и бихме искали да пожелаем на организаторите по-широка популярност и по-добър имидж на конкурса.

публикувано на 31.10.2011г. в категория уеб дизайн

Автор

Николай Маринов Николай Маринов
Студио Кипо

Коментари (0)

добави коментар

* име:

* e-mail: (не се публикува)

* коментар:

Остават символа