Гарантираме немското качество в България

Нека ви разкажа за прозорци Rehau. Rehau е компания с традиции, създадена в началото на миналия век. Учудващо е на колко много неподозирани места ще срещнете техни продукти – от брони на BMW до полимерни компоненти в самолетостроенето.

В последните няколко години компанията инвестира основно в системи за енергийна ефективност, а в България са познати предимно с прозоречните си системи.


 

 

Какво ги отличава от всички останали производители на профили у нас?

Аз лично, в последно време като чуя „майстор”, си представям всичко друго, но не и човек, който си разбира от работата и спазва някакви утвърдени стандарти. Фирми за дограма съм виждал всякакви, а лошо поставени прозорци колкото искаш.

Точно качественият монтаж и иновативните профили правят прозоречните системи Rehau най-добрите в България. Всички фирми, оторизирани партньори на фирмата, са сертифицирани за работа с продуктите им, производството и монтажът им са изпитани, посредством годишни одити и текущ контрол на качеството. Оторизираните Rehau Партньори са преминали обучения, даващи нужните знания и техники за прилагане и спазване на всички технологични изисквания. По този начин те гарантират безупречно качество и трайна функционалност на монтираните прозорци.

 

 

Защо ви разказах всичко това?

Съвместната ни работа с Bloomark по интернет кампания за Rehau роди слогъна „Гарантираме немското качество в България”. Кампанията беше доста успешна и надхвърли границите на интернет. В последствие я реализирахме като мащабна офлайн кампания.

Радвам се, че имаме възможност да работим с Rehau. Скоро очаквайте подобрен дизайн на повечето уеб сайтове на оторизирани партньори.

публикувано на 31.10.2012г. в категория кампании

Автор

Николай Маринов Николай Маринов
Студио Кипо

Коментари (0)

добави коментар

* име:

* e-mail: (не се публикува)

* коментар:

Остават символа