"Как да печелим повече от своя уебсайт" с лектор от Google AdSense

След изключително интересния семинар Новите SEO правила, Interactive Seminars организира първия си семинар за 2013-та година. "Как да печелим повече от своя уебсайт" е семинар подходящ за онлайн маркетинг мениджъри, предприемачи, блогари и всички администратори и собственици на уеб сайтове.


 

В семинара ще бъдат обсъдени много техники за онлайн маркетинг:

- Как да управляваме ефективно рекламните площадки на сайта си?

- Как да се свържем и да изградим мрежа от рекламодатели на сайта си?

- Как да станем ефективни издатели в Google Adsense?

- Как да разпределим максимално добре доходите си от рекламна кампания и Google Adsense?

- Ще бъде разкрита техника за максимално използване на CPC и Афилиейт програми.

 

Лектори в семинара

Основен гост на семинара ще бъде специалистът от екипа на Google AdSense - Alex Badinici. Той е специалист с богат опит в Европа, Азия и Латинска Америка. Вече над 5 години е част от екипа на AdSense по стратегически партньорства.

Иван Иванчев - специалист по онлайн реклама и маркетинг с академична степен придобита в Universität Osnabrück, Германия. Той е основател на първата рекламна мрежа в България. В настоящия момент е управител на ИзиАдс ЕООД.

Ирина Поррузиан работи като търговски директор в „Нетинфо“. Освен това е и началник отдел продажби, маркетинг и рекламно развитие. Има магистърска степен придобит в „Св. Св. Кирил и Методи“

Калин Карабойчев е управител на  Калдейта Ком ЕООД с 10 години опит в онлайн рекламата чрез AdSense, AdWords. Той е основател на сайтовете: Kaldata.com, Uroci.net, Bomba.bg и Nacionalen-Biznes.com.

Драгомир Георгиев работи в медийната група Инвестор.БГ АД, като "Директор бизнес развитие". Има дългогодишен опит в онлайн маркетинга и работа с уеб аналитичните инструменти на Google. 

Владимир Жеглов е основател и управител на един от най-големите сайтове в България - Dir.bg, както и член на IAB България.

Камен Янкулов работи в Allegro Group Bulgaria и се занимава с търговската политика на сайтовете Prodavalnik.com, Aukro.bg и Pazaruvaj.com от 2011-та година. Има 10 години опит в рекламната индустрия.

Cemal Buyukgokcesu работи в Google от 2010 г. Специалист е по Google Analytics и AdWords и е работил за Pfizer и Philip Morris. Има завършена магистърска степен по информационни системи в London School of Economics.

Галя Тодорова е в интернет бранша от 10 години. В момента е главен мениджър на BGmaps.com.

Велина Димитрова работи в Санома Блясък България, като мениджър интернет проекти.

Като партньор на събитието, предоставяме промо код TEO2013, който ще ви спести 40лв.

Семинарът се организира от Interactive Seminars, част от Intractive Share и ще се проведе на 21.02.2013г. в зала София на Интерпред Център!

Побързайте и се регистрирайте с промоционален код: TEO2013. Местата са ограничени!

 

публикувано на 23.1.2013г. в категория кампании

Автор

Теодор Захариев Теодор Захариев
Студио Кипо

Коментари (0)

добави коментар

* име:

* e-mail: (не се публикува)

* коментар:

Остават символа