Какво се случи през юли?

След отпуската качихме няколко нови проекта в нашето портфолио, които стартирахме през юли. Тъй като искаме да бъдем по-открити към нашите бъдещи и настоящи клиенти, ще ви разкрием малко повече информация за предизвикателствата, които срещнахме.


 

liversurgery.bg

Клиниката по Чернодробно-Панкреатична Хирургия и Трансплантолигия към ВМА

Клиниката по Чернодробно-Панкреатична Хирургия и Трансплантолигия към ВМА е може би най-модерната клиника в България и единствената, извършваща чернодробни трансплантации.

Заедно с Filmmaker и Ideas Lab (които изработиха страхотното лого на клиниката) решихме, че сайтът трябва да бъде по-приятелски от обикновените медицински сайтове. Има ли по-приятелски сайт от Facebook? От там ни дойде и идеята за тагване на лекарите от екипа...

 

branditi.com

branditi.com

Брандити е оналйн магазин за тениски с щампи на нашия приятел Антон Терзиев. В него няма обичайният за конкурентните сайтове едитор, в който можеш сам да си направиш тениска, но създадените авторски щампи в сайта са толкова много и разнообразни, че няма да усетите липсата му. Всъщност тениските, които сме виждали по улиците, създадени саморъчно от купувачите им са толкова абсурдни, че умишлено решихме да няма възможност сам да си направиш щампата.

 

bloomark.bg

bloomark.bg

Bloomark са също наши приятели отскоро. Занимават се с PR, маркетинг и реклама и се надявам да си сътрудничим дълго. Елементите в сайта са съобразени с бинокълчето от логото им, което символизира техният светоглед. Флаш анимацията на първа страница, в която можеш да разгледаш снимката в детайли с бинокъла, се получи интересна, макар че разделя началната страница с основната част на сайта.

 

Интернет кампании

През юли направихме и малко флаш банери за интернет кампаниите на БНП Париба и МКБ Юнионбанк, по поръчка на Ideas Lab.

В банерите с Кредито се опитахме да анимираме статична стена с етажерки от 3D стая. Мисля, че се получи.

Депозит Отличен 6 тази година се изписва от петтици.

Оставете ни коментар, ако желаете. Бихме искали да научим какво мислите за нашия труд и да ни кажете какво, според вас, можем да подобрим. Благодарим ви.

публикувано на 17.8.2011г. в категория уеб дизайн

Автор

Николай Маринов Николай Маринов
Студио Кипо

Коментари (0)

добави коментар

* име:

* e-mail: (не се публикува)

* коментар:

Остават символа