SEO оптимизация за търсачки


работи най-добре, с уникален уеб сайт и добра интернет реклама

Искате ли сайтът ви да е номер едно в Google?

SEO оптимизацията е услуга, която позиционира уеб сайта Ви по определена ключова дума или фраза по-напред в резултатите от търсене в Google. Всяка ключова дума има определен брой месечни търсения, от хора, които са Ваши потенциални клиенти.

 

Защо SEO оптимизацията продава и каква е ползата от SEO

SEO е най-ефикасния и най-евтин начин за популяризиране на продукт или услуга онлайн.
Хората свикнаха да търсят в Google всичко, което им потрябва. Ако видят реклама навън или чуят от приятел за продукт или услуга, които им допадат, в повечето случаи те проверяват в търсачката отзивите за тях.

Ако Вашият подход към SEO оптимизацията за търсачки е правилен, Вие ще сте първите, които потребителя вижда в търсенето.

Много малък брой потребители преглеждат втора страница от търсенето, а трета – почти никой. От друга страна близо 90% от потребителите отварят резултатите от първа страница. Това означава, че трябва да сте в топ 10 и Вашата SEO оптимизация трябва да бъде отлична, за да Ви гарантира дългосрочно присъствие и висок трафик.

 

Какво всъщност представлява SEO оптимизацията на сайт

Добрата SEO стратегия започва с добър анализ на това, какво търсят хората, интересуващи се от Вашия бизнес, и с анализ на най-силните конкуренти в нишата.
Работата, която трябва да се извърши, при оптимизирането на уеб сайт, основно се дели на две: работа по сайта и работа извън сайта.

Работата по сайта или вътрешната оптимизация (On Page SEO) включва пренаписване на съдържанието му и добавяне на най-търсените ключови думи, добавяне на вътрешни връзки, преструктуриране на страниците, изграждане на карта на сайта и много специфични за всеки бизнес неща, които ще бъдат добра основа за позициониране в търсачките.

Работата извън сайта или външната SEO оптимизация (Off Page SEO) се състои основно в изграждане на качествени връзки от авторитетни сайтове (link building). Колкото по голям брой линкове има един сайт, и колкото по-качествени са те, толкова по-добре той се класира в търсачките.

Най-добри резултати в SEO оптимизацията на сайт се постигат с постоянство и усилена работа. Свържете се с нас, за да обсъдим Вашето позициониране в търсачките. Сигурни сме, че ще направим и Вашият сайт лесно откриваем.

 

Защо да изберете нас

Имаме огромен опит в оптимизиране на съдържанието на уеб сайтове и сме отделили страшно много време в изграждане на качествени връзки към тях. Следим новостите в SEO сферата и сме винаги информирани за последните промени в търсещите машини.

Искаме да сте наясно с процеса на работа и затова регулярно предоставяме информация за всичко което се прави по сайта.

Винаги работим по правилата на търсачките и това, както и казаното до тук ни позволява да Ви гарантираме първите места Google.